Contracte de munca, servicii de salarizare in Bulgaria

Contracte de muncă, servicii de salarizare şi administrare personal in Bulgaria

Salarizare Contabil SRL vă oferă servicii complete de salarizare în Bulgaria aflate în legătura cu contractele individuale de muncă cu angajaţii, calcularea statelor de plată şi diversele deduceri, şi plata contribuţiilor aferente salariilor, plata contribuţiilor pentru asociaţi. Aceste plăţi includ, de exemplu, contribuţiile sociale de pensie, asigurarea de sănătate şi impozitul pe veniturile persoanelor fizice. De asemenea noi suntem pregătiţi să depunem declaraţiile aferente acestor impozite şi taxe şi pentru salarii.

Contabil SRL elaborează contracte individuale de muncă şi oferă servicii de salarizare şi administrare personal în Bulgaria:

  • Înregistrarea şi deregistrarea asociatului unic sau a asociatilor în societate pentru plata asigurărilor sociale;
  • Elaborarea contractelor individuale de muncă, modificarea contractelor şi rezilierea contractelor cu salariaţii;
  • Depunerea declaraţiilor la administraţia fiscală pentru încheierea contractelor de muncă, modificarea sau încetarea acestora;
  • Elaborarea contractului de administrare cu administratorul societăţii;
  • Depunerea declaraţiilor lunare la administraţia fiscala pentru contribuţiile sociale pentru angajaţi.

În cazul în care sunteţi nerăbdător să vă lansaţi şi să vă dezvoltaţi afacerea în Bulgaria şi căutaţi personal, limba engleză este destul de populară în Bulgaria şi sunt mulţi vorbitori de limba engleză, şi persoane cu educaţie superioară, noi vă putem ajuta să găsiţi şi să selectaţi angajaţii potriviţi pentru dvs.

Lăsaţi un comentariu (aceasta nu este formă de contact, pentru contact: apăsaţi aici)

Nume:
Comentariu:

Daca doriti sa fiti contactat de noi, completati datele dvs. de contact. Este optional. Datele de contact nu vor fi publicate pe site.

Email:
Telefon:
Captcha:
Simona

Buna ziua. Sotul meu lucreaza ca sofer cu contract de munca in Bulgaria. A suferit un atac cerebral si este internat intr-un spital din Italia. Cum procedam sa beneficieze de asigurarea de sanatate din statul bulgar? Cei din spital nau inteleg. Multumesc!

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta