Societaţi gata înfiinţate în Ruse, Bulgaria

Societăţi gata înfiinţate

Firme gata făcute în Bulgaria

steag_bg Procedura de înregistrare a unei societăţi în Bulgaria durează 3 săptămâni. Iniţial va trebui să veniţi pentru înregistrarea societăţii, care durează o săptămână şi ulterior - încă o dată pentru înregistrarea în scopuri de TVA, care durează încă 2 săptămâni. Aceasta procedură nu poate fi accelerată. De aceea vă oferim opţiunea achiziţionării unei societăţi gata înregistrate.

Societăţile sunt înregistrate de noi cu singurul scop de vânzare. Societăţile sunt înregistrate de curând şi nu au activităţi efectuate până în prezent. Societăţile sunt înregistrate în scopuri de TVA şi ca operator intracomunitar, au înregistrări valabile la VIES şi sunt complet operaţionale.

Puteţi schimba denumirea societăţii gratuit (schimbarea denumirii este inclusă în preţ).

Pentru a achiziţiona o societate dumneavostră trebuie să veniţi în Bulgaria şi să semnaţi contractul de cesiune a părţilor sociale, care va fi legalizat la notar public.

Cesiunea durează o săptămână după depunerea documentelor la Registrul Comerţului.

Cumpărarea unei societăţi gata înfiinţate costă 950 euro pentru asociat unic, 1000 euro pentru 2 asociaţi sau 1050 euro pentru 3 asociaţi.

Societatea nu are conturi bancare, deoarece nu a desfăşurat activitate până în prezent. Putem să deschidem conturile bancare în Bulgaria în euro, leva și dolari. Este necesar să mai veniți odată în Bulgaria pentru deschiderea conturilor. Banca oferă online banking cu token și interfață în limba engleză.

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta