Contabil Bulgaria, servicii de contabilitate - Despre noi

Despre noi

Este oare necesar să vă găndiţi la contabilitate? Da, dacă dezvoltaţi o afacere, va veni un moment în care veţi aprecia faptul că aveţi un contabil bun. Contabilul este cel care are grijă ca documentele financiare ale companiei sunt ţinute în ordinea perfectă. Contabilul este printre oamenii cei mai apropiaţi, împreună cu medicul şi cu avocatul. De aceea câteodată contabilul este definit ca fiind avocatul economic al unei companii.

Contabil Bulgaria

Contează cine este contabilul dumneavoastră? Da, contează. În momentul în care aplicaţi nişte practici problematice dumneavoastră nici nu conştientizaţi acest lucru şi nici nu vă gândiţi că s-ar putea să fie necesar să daţi cândva explicaţii. Dumneavoastră nu ştiţi care sunt locurile dumneavoastră vulnerabile. Noi le ştim!

Fiecare companie necesită evidenţă contabilă pentru a-şi raporta activitatea. Succesul pe termen lung al unei companii nu este posibil fără o contabilitate prestată bine şi de încredere. De la ţinerea bună a evidenţei contabile ar putea depinde viitorul companiei şi afacerea în general.

Noi ne luăm în serios munca. Programul nostru de muncă este 24 de ore pe zi. Afacerea are prioritate, restul este de importanţă secundară.

Ca o companie privată noi putem să ne permitem să spunem adevărul. Reputaţia noastră se bazează pe onestitate. Noi mereu îi avertizăm pe clienţii noştri despre riscuri.

Nu numai că ţinem evidenţa contabilă, noi putem fi şi consultantul dumneavoastră. În afacere trebuie să evoluezi pentru a supravieţui.

Noi vă oferim confidenţialitate.

Firma de contabilitate "CONTABIL" SRL - oraşul Ruse prestează servicii de contabilitate pentru companii din oraşul Ruse.
Serviciile principale pe care le prestăm sunt:

 • Evidenţa contabilă curentă şi încheierea exerciţiului;
 • Întocmirea şi depunerea declaraţiilor fiscale şi de asigurare şi a declaraţiilor de TVA;
 • Servicii de administrare a personalului: cărţi de muncă, state de plată - muncă şi salarizare, personal, contracte de muncă şi persoane care desfăşoară activităţi independente;
 • Reprezentare în faţa Agenţiei Naţionale Fiscale la controale şi revizii;
 • Înregistrare la Registrul Comerţului de societăţi cu răspundere limitată (SRL cu asociat unic şi SRL cu mai mulţi asociaţi).

Serviciile sunt adresate firmelor din oraşul Ruse, Bulgaria.

Contabilitatea, ca o activitate practică include şi:

 • organizarea şi controlul fluxului de documente şi eliberarea documentelor contabile primare;Echipa Contabil
 • facturarea;
 • asigurarea de informaţii financiare eficiente;
 • urmărirea termenelor de plată privind creanţele şi datoriile de la/către furnizori şi clienţi;
 • elaborarea contractelor de muncă şi a statelor de plată ale salariilor personalului;
 • gestionarea manipulărilor de stocuri;
 • control intern;
 • planificare fiscală.

Scopul nostru este să-i oferim firmei servicii de calitate prin care să asigurăm colaborarea uşoară cu organele de stat şi de control, de asemenea cu clienţii şi furnizorii, cu băncile comerciale şi personalul.

De evidenţă contabilă are nevoie fiecare societate comercială, orice afacere. Serviciile noastre sunt dedicate firmelor care externalizează serviciile de contabilitate către o companie de contabilitate externă.

Avantajele unei firme de contabilitate, care oferă un serviciu externalizat sunt următoarele:

 • experienţa mai vastă din cauza confruntării cu probleme practice într-un număr mare de firme cu activităţi diferite;
 • economia de scară din cauza colaborării cu un număr mare de clienţi, prin urmare se reduc costurile, deoarece cheltuielile legate de birou şi de locul de muncă, salariile contabililor şi cheltuielile pentru calculatoare şi tehnică de calcul, asigurarea de programe şi soft, se distribuie între mai mulţi clienţi;
 • independenţa relativă a firmei de contabilitate faţa de clientul concret îi permite exprimarea unei opinii imparţiale cu privire la activitatea sa, ceea ce face serviciul contabil mai sigur.

Firma de contabilitate nu intră în concediu, nu se îmbolnaveşte.

Datorită acestor avantaje chiar şi firmele mari care au departamentul lor propriu de contabilitate apelează deseori la serviciile unui contabil extern în postura de consultant independent.

Scara mai mare a unei companii de contabilitate îi permite o cunoaştere mai bună a cadrului legislativ, o experienţă mai vastă, un punct de vedere mai amplu asupra cazurilor numeroase.

Împreună cu toate acestea noi dispunem şi de propriul nostru soft, cu produse de programare elaborate de noi care sporesc incomparabil calitatea, siguranţa, viteza şi eficienţa în lucru.

În secţia Utile noi încercăm să vă dăm unele indicaţii dacă doriţi să vă ajutaţi singuri, dar pentru a vă putea ajuta pe bune este mai bine să ne contactaţi.

Ivo si Monica Ivo si Monica Ivo si Monica

Acest site utilizeaza cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politica de cookie.

Accepta